U&W Marché

Subscription

Fill out the form below to signup to our blog newsletter and we'll drop you a line when new articles come up.

Our strict privacy policy keeps your email address 100% safe & secure.

  • U&W Marché op facebook
  • U&;W Marché op twitter

Dr. Hauschka

February 6, 2011

In onze Boutique Organique kun je straks ook terecht in een speciale “Boutique Beauté”  waarin we uitsluitend natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten aanbieden en dus is ook op dit gebied onze zoektocht gestart. Na zelf al jarenlang fan te zijn van Dr. Hauschka is dit dan ook één van de merken welke wij in ons assortiment hebben opgenomen.

De cosmetica van Dr. Hauschka is 100% zuiver en natuurlijk en dus helemaal vrij van chemisch-synthetische kleur- geur- en conserveringsmiddelen. De producten zijn dierproefvrij, draagt het Demeter keurmerk en zijn BDIH gecertificeerd. Volgens Dr. Hauschka bezit de huid eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen en dient cosmetica deze krachten te ondersteunen. Na 28 dagen, als alle huidcellen zijn vernieuwd, is de huid volledig aan Dr. Hauschka gewend en zul je verbaast zijn dat je huid z’n jeugdige, frisse en gezonde veerkracht terug heeft. Doordat Dr. Hauschka gebruik maakt van geneeskrachtige planten die uiteindelijk de lichaamseigen huidfuncties activeert, mag deze dan ook een helende cosmetica worden genoemd. Wij zijn fan en verkocht en vele anderen wereldwijd naast ons!

Doormiddel van trainingen en cursussen zullen wij ons specialiseren in het geven van een persoonlijk beauty en verzorgingsadvies voor alle klanten van U&W Marché. In onze Boutique Beauté kun je binnenkort een uitgebreid assortiment gezicht, bad en lichaamsverzorging van Dr. Hauschka vinden! Wil je nu alvast meer informatie? www.hauschka.nl